CleanTech Open Global Ideas Competition - הגמר המקומי במסגרת שבוע היזמות העולמי לשנת 2014

המכון לעסקים, סביבה וחברה של רקנאטי, הפקולטה לניהול, באוניברסיטת תל-אביב ובית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר באוניברסיטת תל-אביב, פורום MIT ליזמות ברקנאטי, קרן Capital Nature, מכון הייצוא, IATI ,EcoBrand ו-PR NewsWire מזמינים אתכם ליטול חלק בגמר המקומי של ה- 'CleanTech Open Global Ideas Competition' במסגרת שבוע היזמות העולמי לשנת 2014.

החברות אשר הגיעו לגמר הן: AutoAgronom ,BreezoMeter ,EVR Motors ,GreenIQ ,Paulee CleanTec ו- Solarpaint L.T.D.

המתחרה שתזכה בתחרות המקומית תיצגו את מדינת ישראל בגמר התחרות העולמית שיתקיים בעמק הסיליקון בקליפורניה באמצע חודש נובמבר.

לחצו כאן לרישום לגמר המקומי.

10 בספטמבר 2014, 16:00 - 20:30
אולם ליאון, בניין רקנאטי